Пригода з родзинкою очікує Вас в ОБХТ

З 21 грудня по 3 січня обласний Будинок художньої творчості Миколаївської обласної ради запрошує всіх бажаючих на шоу-виставу «Пригода з родзинкою». У виставі беруть участь 210 вихованців творчих колективів та 9 педагогів закладу. Поспішайте!

/Files/images/New/IMG_1064.jpeg Неможливо уявити Новий рік без веселощів, чарів, подарунків та сюрпризів. А ще тільки в новорічні свята можна побачити справжні дива та потрапити в казку. І не лише дітям, а й дорослим, адже в ОБХТ дарують казковий настрій усім.

Яку казку сьогодні замовляємо? Звичайно, добру та щоб герої були знайомими всім та в той ж самий час і сучасними.

/Files/images/New/2536.jpeg І ось вже дві веселі, активні та дуже сучасні кумасі розпочинають пекти Колобка. Тобто все, як Ви замовляли. Але Колобок повинен у нас бути незвичайним, з родзинками таланту. І тут, як у добрих казках, з’являється злодій – півень Кукареков, який забирає родзинки. Його можна зрозуміти, бо він теж хоче стати талановитим та виграти у новорічному талант-шоу. Але що робити бідному Колобочку? Надія лише на Діда Мороза. І наш герой відправляється на зустріч із ним. А що відбувається під час цієї цікавої подорожі - це вже сюрприз. Повідомимо тільки, що все закінчується чудово. Півень зізнається в злочині, а Колобок із родзинками таланту виграє головний приз від Дідуся Мороза.

Протягом новорічних свят нашу веселу новорічну виставу переглянуть учні закладів загальної середньої освіти, вихованці санаторних шкіл-інтернатів області, гуртківці позашкільних закладів області, діти пільгової категорії, діти працівників діючих підприємств області тощо.

Щасливого Нового Року!

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.