ІІІ Фестиваль Козацькі Покрова

В рамках співпраці з вищими навчальними закладами, з метою формування ціннісних орієнтирів та патріотичного виховання молоді «Зразковий художній колектив» гурток образотворчого мистецтва «Оранжеве небо» та гуртки ДУМ обласного Будинку художньої творчості взяли участь у ІІІ Фестивалі Козацьки Покрова», який відбувся 5 жовтня 2018 року в Миколаївському національному університеті ім. В.О. Сухомлинського.

/Files/images/New/IMG_20181010_112539.jpg В програмі фестивалю відбулися показові виступи козацьких бойових мистецтв, ігрова та концертна програми, майстер-класи з ДУМ.

Обласний Будинок художньої творчості був представлений виставкою дитячого малюнку «Сучасна україночка»(«Зразковий художній колектив» гурток образотворчого мистецтва «Оранжеве небо»), авторської колекцією ляльок («Народний художній колектив» гурток ДУМ «Умілі ручки»). Була створена фотозона, де кожен бажаючий міг втілити свій образ у народному стилі.

/Files/images/New/IMG_20181010_113613.jpg Керівник образотворчого гуртка Євдокимова І.В. провела майстер-клас з популярного зараз аквагриму. Бажаючі з задоволенням отримали малюнки з українською символікою та елементами українського орнаменту.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.