Участь вихованців «Зразкового художнього колективу» ансамблю танцю «Щасливе дитинство» обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради у Міжнародному конкурсі - фестивалі дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!»

Нові враження, емоції та музика –на Дванадцятому Міжнародному конкурсі-фестивалі "Усі ми діти твої, Україно!" ум. Одеса з 14.07. по 03.08.2018року.

/Files/images/New/IMG-2e2cce0a184fb1feef9321bc35e502ff-V.jpg В Українському дитячому центрі «Молода гвардія» стартувала VIIтематична зміна в рамках ХІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю "Усі ми діти твої, Україно!", яка об’єднала та згуртувала обдарованих та творчих дітей з усіх регіонів України. Це єдиний в країні щорічний дитячий форум міжкультурного діалогу і мистецької дипломатії, у якому беруть участь кращі дитячі творчі колективи нашої країни, українці зарубіжжя, а також колективи національних товариств України, учасники яких цінують гармонію пісні, зачаровують красою танцю, бачать і тонко відтворюють прекрасне. Відбір учасників фіналу конкурсу-фестивалю проводився незалежними професіоналами на основі надісланих відео-, аудіо-, фотоматеріалів. До участі у фестивалі було запрошено талановитий дитячий колектив «Зразковий художній колектив» ансамбль танцю «Щасливе дитинство» (керівник Світлана Горшкова) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради.

18 липня відбулося святкове відкриття зміни. А попереду ще конкурсні перегляди та змагання.

Міжнародний конкурс-фестиваль «Усі ми діти твої, Україно!» проводиться з 2014 року за підтримки Президента України у партнерстві з 3-ма Міністерствами – освіти, соціальної політики, культури.

Бажаємо учасникам творчих злетів та перемог. Віримо, що їх талант служитимуть розвитку нашої держави.

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.