Інформація про проведення обласного (заочного) фестиваль-конкурс дитячих театральних колективів «Світ надії Дивосвіт»

З метою виявлення і підтримки дитячих театральних колективів, залучення дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків українського та всесвітнього театрального мистецтва, обдарованої молоді Миколаївщини з 04 березня по 08 березня 2024 року було проведено другий тур обласного (заочного) фестиваль-конкурс дитячих театральних колективів «Світ надії Дивосвіт». В ньому взяли участь 13 колективів з закладів освіти Вільнозапорізької , Інгульської, Шевченківської сільських рад, Березанської, Братської, Доманівської селищних рад, Вознесенської, Миколаївської, Новоодеської, Первомайської міських рад Миколаївської області.

Колективи представили на конкурсі свої театральні постановки, театралізовані ігрові програми, літературно-музичні вистави та театралізовані фольклорні композиції.

Журі конкурсу високо оцінило конкурсні роботи учасників. Колективи показали високий рівень сценарної та акторської майстерності. Саме тому, цього року, всі учасники отримали призові місця.

Про результати конкурсу буде повідомлено наказом департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.